Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Το ιερό έπιπλο του Έλληνα...

Της Βούλας Ιωαννίδου
Τυχαίο δε νομίζω;
Λίγο η κούρασή μας, λίγο η ξεκούρασή μας, λίγο το "άραγμα", λίγο η σπαρίλα μας.... ο καναπές έγινε ένα με την ύπαρξή μας!! Βλέπουμε τηλεόραση αραχτοί, στον καναπέ, για να μπορούμε ν΄αφομοιώνουμε καλύτερα. Τρώμε στον καναπέ σε δίσκο, λες κι έχουμε βγει την προηγούμενη μέρα από την εντατική.

Γράφουμε σε lap top καθισμένοι στον καναπέ, για να μπορούμε ν΄απλώνουμε την αρίδα μας και να κάνουμε "τραπεζάκι" με τα γόνατά μας και να στηρίζουμε το lap top.
Διαβάζουμε στον καναπέ, για να μπορούμε όταν μας παίρνει ο ύπνος να κοιμόμαστε χωρίς να χρειάζεται να σηκωνόμαστε να πάμε στο κρεβάτι μας.
Αρρωσταίνουμε, πλαγιάζουμε στον καναπέ, για να χαζεύουμε και λίγο τηλεόραση να μας περνούν οι πόνοι και να περνάει η ώρα...
Ακούμε μουσική, ξαπλάροντας στο καναπέ για να μπορούμε να την απολαύσουμε καλύτερα κοιτάζοντας και το ταβάνι ....
Κάνουμε σεξ στον καναπέ, γιατί το κάμα σούτρα λέει να ξεφύγουμε από το κρεβάτι κι από το τετριμμένα της ρουτίνας.
Και τα τελευταία νέα, επειδή είμαστε σαν λαός, οξύθυμοι και δε σηκώνουμε και πολλά πολλά (λέμε τώρα), αρχίσαμε και ν΄αγωνιζόμαστε από τον καναπέ μας. .
Πως λέγαν παλιά για τους Κολοκοτρωναίους, καβάλα παν στην εκκλησιά καβάλα προσκυνάνε;
Ε...εμείς το κάνουμε με τον καναπεδάτα αυτό ...
Πως συνέβη αυτό το περίεργο πράμα ...δεν ξέρω να σας πω ...
Αφού έχει μπει τόσο πολύ στη ζωή μας, που διαβάζω και ακούω ότι,μέχρι και κόμμα δημιουργείται με έμβλημα το καναπέ!
Λένε οι άνθρωποι....και μη κουνηθείτε από τον καναπέ σας, ερχόμαστε εμείς στο χώρο σας, μέσω του διαδικτύου.
Και να μου το θυμηθείτε, εδώ θα είμαστε και θα το δείτε, το κόμμα των καναπεδάτων θα πάει μπροστά ... είναι πιασάρικο εξ ορισμού, έχει ρεύμα ρε παιδιά, έπιασαν το σφυγμό της εποχής οι ιδρυτές του οι αρχηκαναπεδάτοι ...
Οι αγωνιστές του καναπέ!!! ωραίο;
Ρε μπας και ο Γιωργάκης είναι καλός κι εμείς τον παρεξηγήσαμε; μήπως (λέω μήπως), το σκεπτικό του, για να βάλει-διορίσει από μόνος του τον Παπαδήμο, ήταν, να μη μας χαλάσει τη "βόλεψή" μας από τον καναπέ και πάρουμε τους δρόμους και τρέχουμε για ψήφους και βλακείες;
Λες να τον αδικήσαμε τον άνθρωπο και τον κάναμε ρόμπα σ΄όλη την κενωνία;
Μήπως και που ψηφίζουμε, αλλάζουμε τίποτα....
Οι ίδιοι και οι ίδιοι χρόνια τώρα ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.