Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Αλέξανδρος Κιλκίς: Γκολ το Σάββατο, γκολ και την Κυριακή

Γεμάτο ποδόσφαιρο ήταν και αυτό το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Αλέξανδρος» Κιλκίς.
Το Σάββατο, στο πλαίσιο των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κιλκίς, οι Παίδες που φέτος αγωνίζονται ως Κιλκισιακός, επικράτησαν με 9-0 της Νίκης Ευκαρπίας, ενώ οι Προπαίδες κέρδισαν στην Κορομηλιά με 4-3.

Την Κυριακή, τέσσερα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς υποδέχθηκαν αντίστοιχα της Ακαδημίας Καλλιφούλη από τη Λητή, αλλά και της Ακαδημίας Δόξας Χέρσου. Η μία ομάδα προτζούνιορ του Αλέξανδρου (2003-2004) επικράτησε με 10-5 της Ακαδημίας Καλλιφούλη και με 5-2 του Χέρσου, ενώ με 5-2 κέρδισε και η άλλη ομάδα προτζούνιορ του Αλέξανδρου, κόντρα στην Ακαδημία Καλλιφούλη. 

Οι τζούνιορ (2001-2002) επικράτησαν της ίδιας Ακαδημίας με 8-2, ενώ οι Προπαίδες ηττήθηκαν με 4-1. Αυτό που, βέβαια, έμεινε από τους αγώνες δεν είναι το αποτέλεσμα, αφού είναι το τελευταίο που μετρά. Τα παιδιά ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και το διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ και οι προπονητές έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με το θέαμα που προσέφεραν οι επίδοξοι ποδοσφαιριστές τους.

Τέλος, τα επόμενα Σαββατοκύριακα θα ακολουθήσουν νέοι φιλικοί αγώνες, με τους μικρούς αθλητές να γεμίζουν έτσι ευχάριστα σχεδόν κάθε εβδομάδα τον ελεύθερο χρόνο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.