Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ευχαριστήριο των συλλόγων της Γρίβας



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρίβας, ο Σύλλογος Γυναικών Γρίβας και ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Μακεδονικός» Γρίβας, μετά την ολοκλήρωση της 16ης γιορτής «Κάστανο, Κρασί, Τυρί» 2012, νοιώθει επιπρόσθετα την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και δημόσια τους:


Τον  αντιπεριφερειάρχη κύριο Γκουντενούδη Χρήστο, τον βουλευτή του νομού Κιλκίς κύριο Γεωργαντά Γεώργιο, τον αστυνομικό διευθυντή του Κιλκίς κύριο Μανωλά Αριστοτέλη, τον Δήμαρχο του Δήμου Παιονίας κύριο Λαπόρδα Αθανάσιο, τους αντιδημάρχους κυρίους, Θεοδωρίδη, Καραθόδωρο και Σιωνίδη, τα στελέχη και τους εργαζόμενους στο Δήμου Παιονίας, τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Γουμένισσας κύριο Μπουζαλά Αντώνη, το εμπορικό επιμελητήριο Κιλκίς, τα εμπορικά καταστήματα της Γρίβας και τον εμπορικό σύλλογο Γουμένισσας.
… για την τιμή που μας κάνανε με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους στήριξαν την γιορτή με τις προσφορές τους :
… για την προσφορά κρασιού τα οινοποιία-κτήματα:
Αϊδαρίνη, Τάτση, Ευτυχίδη, Χατζηβαρύτη, Παυλίδη, Χατζηδαμιανού, Λίγα, Πετεινή-Ακροθέα, Αρχοντάκη, Κωσταντινίδη, Πέτσο.
… για την προσφορά τυριού τον αγροτικό συνεταιρισμό Γρίβας, τις βιομηχανίες γάλακτος Λύκας, Κολιός και Βλάχα.

Τους καστανοπαραγωγούς της Γρίβας για την προσφορά καστάνων, την εταιρία «καυσόξυλα Κόιος Γ. Δημήτριος» για την προσφορά ξυλείας, τις νοικοκυρές της Γρίβας για τις πεντανόστιμες παραδοσιακές πίτες, όλους τους συγχωριανούς και φίλους μας για την πάσης φύσεως υλική και οικονομική τους στήριξη σε είδη Εστίασης, εξοπλισμό κουζίνας, οικοδομικά υλικά, είδη εξωτερικών χώρων καθώς και τα Χάλκινα της Γουμένισσας για την εξαιρετική όπως πάντα παραδοσιακή μουσική επένδυση της Γιορτή.

Το μεγαλύτερο βέβαια Ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μας, πηγαίνει στους εθελοντές μας. Η προσφορά τους πολύτιμη και ανεκτίμητη. Ανταποκρινόμενοι, άοκνα, σε ότι τους ζητήθηκε, επομίστηκαν το βάρος της γιορτής και κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο να καλύψουν κάθε πόστο προσφοράς που τους ζητήθηκε. Σ΄ αυτούς, εστιάζουμε κι εμείς τατους προβολής και το παρατεταμένο μα χειροκρότημα. Η τελική επιτυχία της γιορτής τους πιστώνεται. Σας Ευχαριστούμε θερμά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.