Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ελεύθερος ο Σπύρος Καρατζαφέρης - «Τώρα αρχίζει η προφυλάκιση του Σαμαρά» είπε

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο δημοσιογράφος, Σπύρος Καρατζαφέρης ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από μερικές ημέρες. Ο δημοσιογράφος δήλωσε την ώρα που έβγαινε από το αεροδρόμιο πως είναι«ελεύθερος, τώρα αρχίζει η «προφυλάκιση» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά».
«Θα υλοποιήσω την υπόσχεση που έχω δώσει στους τηλεθεατές και αύριο, Σάββατο, με έκτακτο Εκ- Κεντρικό Δελτίο στο ΑΡΤ TV, στις 8 το βράδυ θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις μέσα από τα έγγραφα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που κατόρθωσαν ηλεκτρονικά να συλλέξουν οι Αnonymous. Τα χιλιάδες έγγραφα αποδεικνύουν το τι συνέβη από τις κυβερνήσεις και πως οδηγηθήκαμε στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού από σφάλματα, παραλήψεις και πολιτικές προδοσίες ελληνικών κυβερνήσεων», είπε.

iefimerida.gr

4 σχόλια:

  1. ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να βγάλουν κι αυτά φασιστόμουτρα ήταν τόσα χρόνια τώρα θα αλλάξουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ
      ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.