Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση για ανανέωση και εφοδιασμό κατοχής κυνηγετικών όπλων

Υπενθυμίζεται και εφιστάται η προσοχή των κατόχων των κυνηγετικών όπλων, ότι η ισχύς των αδειών κατοχής των κυνηγετικών όπλων έχει δεκαετή διάρκεια.
Από τα τηρούμενα στοιχεία των αστυνομικών υπηρεσιών των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Περιφέρειάς μας προκύπτει ότι μεγάλος αριθμός αδειών δεν έχει ανανεωθεί μέχρι σήμερα.

Στις περιπτώσεις που δεν ανανεωθούν έγκαιρα οι άδειες στις κατά τόπους αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τον νόμο 2168/1993 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, εκτός του προβλεπόμενου διοικητικού προστίμου το οποίο είναι 20πλάσιο των τελών που προβλέπονται κάθε φορά (120 ευρώ) οι παραβάτες διώκονται και ποινικά.

Συνεπώς οι κάτοχοι των κυνηγετικών όπλων παρακαλούνται να προβούν έγκαιρα στις σχετικές ενέργειες στα κατά τόπους τμήματα ασφαλείας ή αστυνομικά τμήματα προς αποφυγή διοικητικών και ποινικών κυρώσεων.

Διευκρινίζεται ότι η μη άσκηση θήρας δεν απαλλάσσει τους κατόχους κυνηγετικών όπλων από την υποχρέωση τους για ανανέωση των αδειών κατοχής των κυνηγετικών όπλων.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους αστυνομικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.