Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Στο πλευρό των εργαζομένων για το μεσοπρόθεσμο ο δήμαρχος Παιονίας

Τον Δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα εποσκέφτηκε σήμερα 16-11-2012 στο γραφείο του αντιπροσωπεία του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων ν.Κιλκίς, προκειμένου να του εκθέσει τα προβλήματα των εργαζομένων στους ΟΤΑ, μετά και την ψήφιση του νόμου 4093/2012 (έγκριση Μεσοπρόθεσμου πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016). 
Ο Δήμαρχος Παιονίας, τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και συντάσσεται με τις πρόσφατες αποφάσεις της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Τόνισε επίσης ότι όλοι οι εργαζόμενοι Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου χρόνου στο Δήμο Παιονίας προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της υπηρεσίας, ενόψει δε και των νέων αρμοδιοτήτων που εκχωρούνται στους ΟΤΑ από 1-1-2013, η παρουσία του συγκεκριμένου προσωπικού στο Δήμο κρίνεται απολύτως απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.