Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τα «βαριά γαλλικά» του Κουβέλη έπεισαν τον Ρουπακιώτη να υπογράψει για το «Μνημόνιο 3»

Χρειάστηκε η δυναμική παρέμβαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη για να πεισθεί τελικά ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης να υπογράψει το πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί σήμερα το βράδυ στη Βουλή για την κύρωση του «Μνημονίου 3».
Είχε προηγηθεί το πρωινό τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Αντωνη Σαμαρά προς τον κ. Κουβέλη που του κατέστησε σαφές πως αν ο κ. Ρουπακιώτης επέμενε στην άρνησή του να υπογράψει το «Μνημόνιο 3» προκειμένου να κατατεθεί στη Βουλή, θα τον αντικαθιστούσε εντός της σημερινής ημέρας, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το iefimerida.gr.
Ο κ. Ρουπακιώτης κλήθηκε εσπευσμένα στο γραφείο του κ. Κουβέλη στην αγίου Κωνσταντίνου και μετά από μια σχετικά σύντομη αλλά εξαιρετικά έντονη -από την πλευρά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ- συνομιλία, έφυγε «πετώντας» για τη γραμματεία του υπουργικού Συμβουλίου προκειμένου να προσυπογράψει το κείμενο του νομοσχεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.