Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Μήνυμα για την 39η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Τριάντα εννέα χρόνια μετά την ηρωική εξέγερση του Μαχητών του Πολυτεχνείου ενάντια στην Απριλιανή χούντα του 1967, η χώρα μας διανύει μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη.  Στις 17 Νοεμβρίου 1973 ο Ελληνικός Λαός, με μπροστάρη την τότε νεολαία, έδωσε έναν μεγαλειώδη αγώνα ενάντια στην τυραννία, που του επέβαλαν οι ισχυροί της εποχής.
Σήμερα, ο ίδιος Λαός δίνει έναν καινούργιο αγώνα, διεκδικώντας από τους ευρωπαίους εταίρους μας την έξοδο της Ελλάδας από τη δίνη της οικονομικής κρίσης που διαλύει την κοινωνική συνοχή και διασαλεύει την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ισορροπία της χώρας μας.

Στην παλλαϊκή αυτή προσπάθεια απαραίτητη είναι η όσο το δυνατόν ευρύτερη συμπαράταξη κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, προκειμένου να αξιοποιηθεί ό,τι καλύτερο διαθέτει η κοινωνία μας ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο βιώσιμης λύσης από οικονομική και κοινωνική άποψη.

Στον αγώνα του σήμερα οι συνθήκες είναι διαφορετικές από εκείνες του χθες.

Σήμερα, η χώρα μας δεν είναι απομονωμένη αλλά χαίρει των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που απορρέουν από τη συμμετοχή μας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Σήμερα η γνώση, η τεκμηρίωση, η αλληλεγγύη και η αξιοσύνη του Λαού μας είναι τα όπλα εκείνα που θα οδηγήσουν την Ελληνική Κοινωνία στην έξοδο από την κρίση που την ταλανίζει.

Η Δημοκρατική Αριστερά με γνώμονα το Εθνικό και Κοινωνικό συμφέρον και σύμμαχο τον σκληρά χειμαζόμενο Ελληνικό Λαό, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην απελευθέρωση της ελληνικής κοινωνίας από τα σημερινά δεινά, αξιοποιώντας κάθε δυνατή ευκαιρία και δυνατότητα που υπάρχει στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.