Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Στάση εργασίας από την ΑΔΕΔΥ αύριο Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η τρικομματική κυβέρνηση του Μνημονίου, με μπροστάρη το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, έχει θέσει σε προτεραιότητα την ανάλγητη και αδιέξοδη πολιτική των απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων και κατ' εντολή των επικυρίαρχων δανειστών - τοκογλύφων οδηγεί σε διάλυση, με συνοπτικές διαδικασίες, τις Δημόσιες Υπηρεσίες.
Ήδη, έχουν περιέλθει σε γνώση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 21 διαθεσιμότητες στο ΓΕΣ και 11 στην Αεροπορία.

Οι τελευταίες εξελίξεις, απαιτούν να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις, δίνοντας τη μάχη μαζί με τις Ομοσπονδίες που αντιστέκονται στην ανθρωποφαγική πολιτική των απολύσεων, που αφήνει πίσω της κοινωνικά ερείπια.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε σήμερα να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις, προχωρώντας σε στάση εργασίας την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, από τις 11.30 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου εργασίας. Από το πρωί της ίδιας ημέρας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες θα πραγματοποιούνται Γενικές Συνελεύσεις, προκειμένου οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν, πληρέστερα, για τα κυβερνητικά σχέδια και να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Την ίδια ημέρα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, στις 12.30 μ.μ. η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και οι Ομοσπονδίες που βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις (ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΔΗΝ) θα πραγματοποιήσουν κοινό απεργιακό συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Η συμμετοχή όλων των εργαζομένων, στη στάση εργασίας και το Συλλαλητήριο είναι αποφασιστικός παράγοντας αντίστασης απέναντι στα αντεργατικά, αντιλαϊκά και ανάλγητα μέτρα κυβέρνησης και δανειστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.