Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: "Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε 20 σπίτια την ημέρα στο Κιλκίς"

"Οι διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ σε κατοικίες συμπολιτών μας, κυρίως επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, είναι καθημερινές. Συγκεκριμένα στο Κιλκίς γίνεται λόγος από τους υπεύθυνους για περίπου 20 εντολές διακοπής την ημέρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καταγγέλλει την επιλεκτική αυτή πρακτική της διακοπής ρεύματος σε οικίες συνανθρώπων μας που έχει ήδη πλήξει σοβαρά η κρίση, αφήνοντας στο απυρόβλητο μεγαλοεπιχειρηματίες με τεράστιες οφειλές και όχι μόνο. Με προσωπική του δήλωση ο Περιφερειάρχης Αττικής, στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει απλήρωτους λογαριασμούς στη ΔΕΗ από το 1990, οι οποίοι ανέρχονται σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ.
Είναι πλέον καθήκον όλων μας, να σταματήσουμε τώρα κάθε διακοπή ρεύματος σε κάθε σπίτι συνανθρώπου μας που έχει ήδη πληγεί ανεπανόρθωτα από την κρίση! Την κρίση πρέπει να πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.