Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Το σκάνδαλο των παιδικών σταθμών στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς (video)

15 σχόλια:

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ 12ΕΤΙΑΣ ΤΕΡΖΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΖΙΔΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΙΚΤΡΟ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ότι δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί πως ο κ.Αφεντουλίδης υπερασπίζεται την παράταξη Τερζίδη κατά τη διάρκεια της οποίας συνέβησαν τα έκτροπα με τους παιδικούς σταθμούς. Όμως υποψιαζόμενοι κάτι τέτοιο δε σημαίνει πως άρεται η ουσία στα όσα λέει ο κ.Αφεντουλίδης. Δηλαδή η κ.Ζιούτα προέβη σε ερμηνείες επί του πορίσματος, χωρίς όμως να το εμφανίσει, λέγοντας πως είναι θέμα δικαιοσύνης. Τότε ας έκανε το απλό, να διαβάσει μόνον το συμπέρασμα του πορίσματος, το οποίο και είπε πως είναι ανακοινώσιμο, χωρίς να στολίζει τα όσα έλεγε με προεκλογικές φανφάρες - πχ. τον τρόπο που ο νυν δήμαρχος καθημερινά επικοινωνεί μαζί της για την έκβαση του θέματος, γιατί Θέε μου ας μην ξεχνάμε το ιστορικό εν ζωή του νυν δημάρχου - πως μας τον παρουσίασε ως πρόσωπο προς υπόδειγμα η κ.Ζιούτα;

    Από την άλλη η ουσία είναι μία: η κατάχρηση χρημάτων του κοσμάκη που έχει συντελεστεί. Το να το χρησιμοποιούν ως διαφήμιση του "καλώς έχειν" της σημερινής δημ.αρχής ή του "δεν ήτο έτσι" της προηγ. δημ. αρχής - όχι απλώς είναι γελοίο - είναι εξοργιστικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ.Ε ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
  3. Ποτε θα γινει η δικη του σημερινου "δημαρχου" για τους αναπηρους μαιμου??Ετσι για να μην ξεχνιομαστε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα η λασπη λερωνει αυτους που τη ριχνουνε΄'ξεχνας μου φαινεται φιλε μου η μαλλον δε θελεις να θυμασαι οτι με τοσο κυνηγητο κ λασπη αυτος ο ανθρωπος που αποτι ξερω μονο ανθρωπους βοηθαει κοντεψε να βγει απο την πρωτη κυριακη¨,φαντασου να μην τον κυνηγουσαν,θα εβγαινε απο το σαββατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο βιντεο φαινεται η ψυχραιμια της ζιουτα καθως δεν εχει να φοβηθει τιποτα,οι ενοχες του τερζιδη κ η παρανοια του αφεντουλιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο ΦΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΝΑ ΕΙΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο Κατερινακι ορμα τους.Κανε πραξη αυτα που υποσχεθηκες προεκλογικα.Στο προεκλογικο σου φυλλαδιο που το εχω ακομη εγραφες. Πρεπει να υπηρετησουμε εναν Δημο με γνωμονα να διορθωσουμε τα λαθη του παρελθοντος,να αλλαξουμε νοοτροπιες,να ερθουμε σε ρηξη,να ανατρεψουμε τις κατεστημενες αντιληψεις. Μεχρι στιγμης πας καλα προχωρα εχεις τον Θεο και το δικιο μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κυρια ζιουτα σας συγχαιρω που βαλατε μια ταξη σε αυτο το δυσκολο κοματι των παιδικων σταθμων.ειμαι συνταξιουχα μαγειρισα κ ξερω τι γινοταν εκει μεσα επι τερζιδη.συγχαιρω κ τον δημαρχο για την επιλογη του στο προσωπο σας .σκαλιστε κ τα χρονια που ηταν προεδρος ο φαιδωνας. θα βρειτε πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και πόσα ακόμα σκάνδαλα που δεν βγήκαν στη φόρα..Εδώ ο κόσμος δεν έχει για πετρέλαιο ας κάνουν μια δωρεά όλοι αυτοί που κλέψανε στο Κιλκίς σε αυτούς που δεν έχουν για πετρέλαιο ή στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς,αλλά πού να γίνει αυτό ας τά έχουν και τα κάνουν μασούρια κι ο κόσμος του Κιλκίς νάνι νάνι κάνει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απεξω κουκλα η διοικηση τερζιδη κ απο μεσα πανουκλα, τι θελει να μας πει ο τερζιδης οτι δε γνωριζε? οσο δε γνωριζε ο παπαγεωργοπουλος.τον ουρακοτανγκο βγαλτε τον απο το βιντεο. τα παιδια μας μεγαλωσανε. το τρωνε το φαι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τελικα τα φραγκα ποιος τα εφαγε και εαν υπαρχουν τα λεφτα δεν τα παιζουμε στο καζινο μπας και κονομησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μια μεριδα του τυπου -ονομα δε λεμε- μαχητη τον λενε- γιατι το αποσιωπησε κ το εθαψε το σκανδαλο τερζιδη? τι παιζει αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φιλε του 9κ 53 δεν καταλαβες τι εγινε? τοσα χρονια ετρωγε απο κει κ τωρα ηλθε η ωρα με το σκασμο να τους το ξεπληρωσει.αν κ καθολου απιθανο η πλευρα τερζιδη να του τα χωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Κ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ? ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.