Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Fitness Event… Zumba party από το Kinesis-Gym!!!

Άλλη μία αξέχαστη βραδιά μας προσέφερε το Kinesis-Gym με την διοργάνωση ενός ακόμη fitness event την Κυριακή που μας πέρασε 30/9/2012 στο πεζόδρομό της 25ης Μαρτίου σε συνεργασία με το καφέ – μπαρ Cactus το οποίο μας φιλοξένισε. 
Ήταν ένα πάρτι -παρουσίαση της νέας τάσης στο χώρο του fitness που ακούει στο όνομα Zumba! Ένα πρόγραμμα γυμναστικής με έντονα τα στοιχεία του χορού και της Λατινοαμερικάνικης μουσικής, ένα πρόγραμμα που αυτή τι στιγμή είναι το νούμερο ένα μάθημα στα ομαδικά προγράμματα αίθουσας σε όλο τον κόσμο!!!
Zumba λοιπόν και όλα είναι δυνατά, ακόμα και γυμναστική στη μέση του δρόμου…
Το μόνο που χρίζεται είναι μουσική και καλή διάθεση, τα υπόλοιπα αφήστε τα στους ειδικούς.
Στο Kinesis-Gym θα βρείτε το πρόγραμμα Zumba κάθε Πέμπτη στης 15:00 και Σάββατο στης 18:00. Το πρόγραμμα διδάσκει η επίσημα ειδικευμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη zumba fitness instructor Barbora Necasova.
Την Παρουσίαση του event ανέλαβε η zumba fitness instructor, Άννα Θωμαΐδου πού συνεργάστηκε άψογα με την ομάδα Zumba του Kinesis-Gym.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.