Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Ανοίγει για 4η συνεχή χρονιά η Σχολή Γονέων της ΚΔΕΚ
Η Σχολή Γονέων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ) που υλοποιείται με τη συνεργασία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα λειτουργήσει και φέτος στο Κιλκίς, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η πρώτη συνάντηση γονέων θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτερα 15 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ναός Παναγίας).


Οι συναντήσεις που έχουν χαρακτήρα βιωματικό και όχι διδακτικό, θα πραγματοποιούνται δωρεάν για τους συμμετέχοντες γονείς, μια φορά την εβδομάδα, με την επιστημονική καθοδήγηση της κ. Έλλης Φρεγγίδου, Ψυχολόγου M.Sc. Χώρος διεξαγωγής είναι η αίθουσα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ναός Παναγίας) στο Κιλκίς.
Στόχος της ΚΔΕΚ και του Προέδρου της κ. Νίκου Αβραμίδη, είναι με τη λειτουργία της Σχολής να ευαισθητοποιηθούν οι γονείς σε βασικούς τομείς που συντελούν αποφασιστικά στην ψυχοκοινωνική υγεία των παιδιών τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδεικτικό του σπουδαίου έργου που επιτελείται στους κόλπους της, είναι το αυξανόμενο ενδιαφέρον των γονέων για συμμετοχή κάθε χρονιά. Έτσι, μόνο πέρσι στη Σχολή συμμετείχαν πάνω από 40 γονείς με παιδιά όλων των ηλικιών.
Για πληροφορίες, αλλά και νέες αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 23413 52277 και 6946081649.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου