Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς προς τον Υπουγό Εργασίας για την διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήµατος ΙΚΑ στην Αξιούπολη

"Κύριε Υπουργέ,
Είναι αποδεκτό πλέον ότι η συγχώνευση περιττών υπηρεσιών και ο εξορθολογισµός των δαπανών για τη λειτουργία τους, αποτελεί επιταγή των καιρών. Αυτό όµως σε καµία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελεί γενικό και απαράβατο κανόνα και να εφαρµόζεται συλλήβδην και αδιακρίτως. Θα πρέπει δηλαδή να λαµβάνεται υπόψη το πραγµατικό κόστος λειτουργίας µιας Υπηρεσίας, καθώς και ο γεωγραφικός χώρος που αυτή εξυπηρετεί. Με αυτά τα δεδοµένα θα πρέπει να αναθεωρηθεί η απόφαση της ιοίκησης για την διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήµατος του ΙΚΑ στην Αξιούπολη και τη µετατροπή του σε Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης. Για την χωροθέτηση της Υπηρεσίας αυτής έχει ήδη δροµολογηθεί η δωρεάν στέγασή της µε ενέργειες του οικείου ήµου (Παιονίας). Παράλληλα το υποκατάστηµα της Αξιούπολης εξυπηρετεί έναν υπολογίσιµο γεωγραφικό και επιχειρηµατικό χώρο ο οποίος µε την κατάργηση της Υπηρεσίας αποµονώνεται, δηµιουργώντας πλείστα όσα προβλήµατα στους ασφαλισµένους της περιοχής."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.