Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Στον τόπο που γεννήθηκα…στην Άσσηρο!

Τόπος μοναδικός, πανέμορφος , καταπράσινος με πλούσια ιστορία. Ελάτε να γνωρίσουμε την Άσσηρο. Ο κύριος Ηλίας μας μιλά και μας ταξιδεύει στο χρόνο….ο κύριος Βασίλης για τα σχολεία…. μπαίνουμε σε παλιά αλλά φιλόξενα σπίτια και μας ξεναγούν , ενώ μαθαίνουμε και για τις εκκλησιές του χωριού! 
Ακούμε τους παλιούς κατοίκους να λένε ιστορίες μοναδικές ενώ η κυρία Βαγγελιώ η μεγαλύτερη σε ηλικία κάτοικος θυμάται και μοιράζεται τις παιδικές τις αναμνήσεις!
Μαγειρεύουμε, παρουσιάζουμε γεύσεις αλλά και τραγούδια του τόπου….ενώ σας συστήνουμε στον μοναδικό καροποιό πανελλαδικώς, τον κυρ Κώστα .
Η εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» Στην 3η πλέον σεζόν της υπόσχεται ταξίδια μοναδικά πάντα με αγάπη και μεράκι.
Δείτε την εκπομπή αυτή την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 12:00 όπως πάντα στην τηλεόραση της 4Ε. Την ίδια ώρα μέσω ΟΤΕ TV (και CONN-X) και δορυφορικά μέσω HELLASAT αλλά και διαδικτύου. Όπου χτυπά καρδιά Έλληνα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης μέσω δορυφόρων. Σε επανάληψη την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 16:45.
Μια μικρή «γεύση» εδώ στο τηλεοπτικό σποτ….για την Άσσηρο!
http://www.youtube.com/watch?v=6fbpHEnyXYY&feature=plcp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.