Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Αυτές είναι οι επίσημες καταθέσεις των βουλευτών που κάποιοι παρουσιάζουν ως «καταθέσεις στο εξωτερικό» [λίστα]

Μια νέα λίστα με ονόματα και καταθέσεις γνωστών βουλευτών κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η λίστα παρουσιάστηκε τεχνηέντως από ορισμένους ως χρήματα που έβγαλαν οι βουλευτές στο εξωτερικό αν και στην πραγματικότητα πρόκειται για καταθέσεις που έχουν σε ελληνικές τράπεζες.
Στην πραγματικότητα, η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει -με επιλεκτικές αναφορές- τα νόμιμα χρήματα κορυφαίων πολιτικών τα οποία οι ίδιοι έχουν δηλώσει στα Πόθεν Έσχες τους το 2009, τα οποία είναι τα τελευταία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.
Η δημοσιοποίηση της λίστας αυτής με την ετικέτα «καταθέσεις στο εξωτερικό» δημιούργησε θόρυβο με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις. Η Μάγια Τσόκλη η οποία εμφάνιζε καταθέσεις 750.000 ευρώ στην Alpha και 175.000 στην Eurobank προέβη ήδη σε δήλωση (δείτε την στο τέλος του άρθρου), με την οποία ξεκαθαρίζει την κατάσταση και χαρακτηρίζει ανόητους όσους ουσιαστικά κατασκεύασαν αυτήν τη λίστα για δημιουργία εντυπώσεων. Όπως γράφει η οικογένειά της «ευρώ δεν έχει βγάλει από την Ελλάδα» και σημειώνει ότι το ίδιο ισχύει και για πολλούς άλλους. «Η λίστα αυτή λοιπόν είναι καθαρό προϊόν φαντασίας με προφανή πολιτικό στόχο!» υπογραμμίζει η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε όλη τη λίστα ΕΔΩ
http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.