Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: Αλλάζουμε τη γειτονιά μας!



Σε μια εποχή που η Ελλάδα βιώνει δύσκολες καταστάσεις και η Πολιτεία αδυνατεί να παρέχει στην κοινωνία ένα αξιοπρεπές και βιώσιμο περιβάλλον, αποφασίσαμε ως νέοι άνθρωποι να κινητοποιηθούμε και να βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις.
Ο σκοπός μας είναι απλός. Πέρα από ιδεολογικές και πολιτικές τοποθετήσεις προσπαθούμε να ενώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους ενάντια στην αδυναμία του κράτους να μας παρέχει ένα αξιοπρεπές αστικό περιβάλλον. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε η δράση «Αλλάζουμε τη γειτονιά μας», στην οποία εθελοντικές ομάδες από όλη την Ελλάδα αναδιαμορφώνουμε κεντρικά σημεία των πόλεων μας, τα οποία χρειάζονται βελτιώσεις σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και ιδιώτες που θέλουν να προσφέρουν στην προσπάθεια μας.
Επιθυμία μας είναι μέσα από την εθελοντική δράση, να αναδείξουμε την αναγκαιότητα ενεργοποίησης και συντονισμού όλων των υγειών μονάδων της κοινωνίας, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε στα χέρια μας καταστάσεις, για ένα καλύτερο περιβάλλον.
Μέσα από την πρωτοβουλία της δράσης θέλουμε να ευαισθητοποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν και οι ίδιοι οι κάτοικοι ανά περιοχή, με σκοπό την αλλαγή της κοινωνικής μας ευαισθησίας σε περιβαλλοντικά και εθελοντικά θέματα.
Μετά τις επιτυχημένες παρεμβάσεις μας στον Βύρωνα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στους Αμπελόκηπους, στη Χαλκίδα και στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, συνεχίζουμε με επόμενο σταθμό το Κιλκίς.
Η δράση «Αλλάζουμε τη γειτονιά μας» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 στο Κιλκίς (πάρκο επί των οδών Αθηνών και Αισχύλου). Καλούμε όλους τους κατοίκους τις περιοχής αλλά και νέους που θέλουν να βοηθήσουν εθελοντικά να ενισχύσουν τη προσπάθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.