Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Άρη Παντελεήμονα

Τους τρεις βαθμούς πήρε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Μεσιανιακό μετά το νικηφόρο 4-2 που συνδυάστηκε και με καλή απόδοση. Πέτυχε τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με τον Χαρίτο Χρήστο να πετυχαίνει τα πρώτα δυο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και τον Φαρμάκη Αστέριο να σφραγίζει με ένα δικό του τέρμα ουσιαστικά την νίκη πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. Στο δεύτερο ημίχρονο πολύ γρήγορα το σκορ διαμορφώθηκε σε 4-0 με το τρίτο προσωπικό τέρμα του Χαρίτου Χρήστου στην αναμέτρηση δίνοντας έτσι την ευκαιρία συμμετοχής και σε νεαρότερους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν. Το τελικό 4-2 κρίνετε δίκαιο με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν δυο τέρματα το τελευταίο τέταρτο κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά όχι και κάτι περισσότερο. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 16:00 εκτός έδρας με αντίπαλο την Ελπίδα Μικροκάμπου για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.