Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Παρουσίαση του βιβλίου “Ψάρια και Οργανισμοί Εσωτερικών Υδάτων της Ελλάδας”

Το βιβλίο “Ψάρια και Οργανισμοί Εσωτερικών Υδάτων της Ελλάδας” έρχεται να καλύψει μια μακροχρόνια απουσία ενός Οδηγού για την πλειονότητα των ζωικών υδρόβιων οργανισμών που απαντούν στις λίμνες, τα ποτάμια και τις πηγές της χώρας μας. Συμβάλλει στη σύνδεση και ανάδειξη της σημαντικής διαχρονικά επιστημονικής γνώσης που έχει παραχθεί, με τις σύγχρονες και επίκαιρες ανάγκες για δράσεις προστασίας των βιολογικών πόρων. Επιδιώκει στη συνάντηση αυτών που κατ’ επάγγελμα και με γνώση ασχολούνται με τα εσωτερικά ύδατα, αυτών που κατ’ επάγγελμα τα χρησιμοποιούν χωρίς επαρκή γνώση και αυτών που από ιδιαίτερη ευαισθησία και ευθύνη γνωρίζουν το βιολογικό πλούτο τους και την ανάγκη προστασίας τους. 
Το βιβλίο τιμάται 50 ευρώ και διατίθεται στα βιβλιοπωλεία και στον Λογότυπο (στο ισόγειο του Κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από την εταιρεία ΝΕΑΡΧΟΣ και από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΘ στην 
Αίθουσα Εκδηλώσεων Κεντρικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.