Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ημερίδα για την πράσινη ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα στο ΝΟΗΣΙΣ

Το ΝΟΗΣΙΣ συνεχίζει να δραστηριοποιείται με κύριο στόχο την εκλαΐκευση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων, καθώς και στην κατανόηση της σπουδαιότητας της καινοτομίας. Παράλληλα, φιλοδοξεί να συμμετέχει και να υποστηρίζει δράσεις που αφορούν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε κοινωνικά, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012, στις 9.30, διοργανώνει, ημερίδα με τίτλο «Πράσινη Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα» και στόχο να παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της «πράσινης ανάπτυξης» σε συνδυασμό με την καινοτομία, την τεχνολογική πρόοδο και την επιχειρηματικότητα.
Χορηγοί και συνδιοργανωτές είναι ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια και η εταιρία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ECO//SUN. Στην εκδήλωση συμμετέχουν με ομιλίες τους μεταξύ άλλων το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.
Είσοδος ελεύθερη.

 
ΝΟΗΣΙΣ
6ο χμ οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Τ.Θ. 60330, 57001 Θέρμη
T +30 2310 483000/F +30 2310 483020/ info@noesis.edu.gr  www.noesis.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.