Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζει στην Επιτροπή Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ ο Κιλκισιώτης Τεχνικός Χρήστος Χρυσοστομίδης

Τα ονόματα των μελών της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού και Ανάπτυξης, επικυρώθηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ . Παράλληλα συγκροτήθηκαν και οι επιτροπές στην αρχαιότερη Ελληνική αθλητική Ομοσπονδία. 
Στη θέση του Τεχνικού, στην ιδιαίτερα σημαντική Επιτροπή Ανάπτυξης , παρέμεινε ο κιλκισιώτης Χρήστος Χρυσοστομίδης στον οποίο και αναγνωρίζεται έμπρακτα από τον νέο πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κο Παναγόπουλο η επιτυχημένη συμμετοχή του στο σημαντικό και πολυσύνθετο έργο που επί σειρά ετών έχει επιτελέσει στον τομέα του.
Τον φίλο Χρήστο Χρυσοστομίδη συγχαίρει θερμά το Τμήμα Κλασσικού Αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς και του εύχεται να συνεχίσει με την ίδια θέρμη, αγάπη και υπομονή την εξαιρετική δουλειά που μέχρι σήμερα ακούραστα και με συνέπεια έχει επωμισθεί για την ανάπτυξη του Ελληνικού Στίβου.

1 σχόλιο:

  1. Ο Χρήστος είναι πραγματικός εργάτης του κλασσικού αθλητισμού και του αξίζει να συνεχίσει από τη θέση αυτή την προσφορά του στον αθλητισμό και τον τόπο του. Καλή δύναμη Χρήστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.