Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Δύο απογευματινές συναντήσεις από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, με αφορμή την έναρξη της χρονιάς και τη στέγαση του, πλέον στις νέες εγκαταστάσεις από το Μάιο, διοργανώνει δύο απογευματινά, όχι μόνο για τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων, αλλά και για τους φίλους του Λυκείου Ελληνίδων καθώς επίσης και για αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το Λύκειο και τις δραστηριότητες του. Τα δύο (2) απογευματινά θα πραγματοποιηθούν στις νέες εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο) και ώρα 18:00 μ.μ. Οι δύο ημερομηνίες που έχουν οριστεί για τα απογευματινά είναι οι: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 και Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012. Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού μελών και φίλων του Λυκείου Ελληνίδων και προκειμένου να μπορέσουν να παρευρεθούν όλοι όσοι θέλουν, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και να δηλώσετε συμμετοχή σε μία από τις δύο παραπάνω ημερομηνίες έως και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012. Αυτό γίνεται ώστε να μοιραστεί ο αριθμός των ατόμων που θα παρευρεθούν στα απογευματινά μας, στις δύο παραπάνω ημερομηνίες. Είσοδος: Ελεύθερη
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ.
Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, www.lekil.gr ή στο επίσημο προφίλ μας στο facebook http://www.facebook.com/LykeioEllinidonKilkis ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λυκείου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail του Λυκείου info@lekil.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.