Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση Γεωργαντά με τους Κιλκισιώτες Αθήνας

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Ο Βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς δέχτηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο γραφείο του στην Αθήνα τα μέλη της διοίκησης Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων.
Σε κλίμα εγκάρδιο ο βουλευτής είχε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τους συμπατριώτες μας που ζουν στην πρωτεύουσα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο γραμματέας Δ. Τομπρουκίδης και τα μέλη του δ.σ. Σ. Παπαδόπουλος και Α. Ατματζίδου πέραν της γενικότερης ενημέρωσης, προσκάλεσαν τον κ. Γεωργαντά σε μια εξαιρετική εκδήλωση που οργανώνει ο σύλλογος την Κυριακή 4 Νοεμβρίου με το «11ο Κιλκισιώτικο Αντάμωμα» στη θεατρική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του δήμου Αγίου Δημητρίου.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο ολοκαύτωμα των τριών χωριών: Αμπελόφυτο, Κυδωνιά, Κλειστό με τη συμπλήρωση 71 ετών από τη θυσία των κατοίκων τους.
Ο κ. Γεωργαντάς εξέφρασε την ολόθερμη συμπαράσταση στο έργο των συμπατριωτών μας και δήλωσε εξαρχής αρωγός σε κάθε πτυχή της πολιτιστικής και κοινωνικής τους δράσης. Δεσμεύτηκε επίσης, ότι η πρώτη αυτή γνωριμία αποτελεί την απαρχή για μια στενότερη και διαρκή σχέση συνεργασίας σε όλους τους τομείς, που δραστηριοποιείται ο σύλλογος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.