Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Δωρεά εκπαιδευτικού υλικού στο Δήμο Κιλκίς από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Βιβλία εκπαιδευτικού περιεχομένου, καθώς και γραφική ύλη προκειμένου να διατεθούν σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, απέστειλε στο Δήμο Κιλκίς η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ήδη, με τη φροντίδα και το συντονισμό της δημοτικής αρχής και της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς το πλούσιο υλικό της δωρεάς (περίπου 2.000 βιβλία) έχει φτάσει και στα 27 δημοτικά σχολεία που λειτουργούν στα όρια του νέου διευρυμένου Δήμου Κιλκίς, καθώς επίσης και στο Ειδικό Σχολείο Κιλκίς. 
Σε ό,τι αφορά στα βιβλία, πρόκειται στο σύνολό τους για 10 τίτλους που έρχονται να εμπλουτίσουν σημαντικά τις σχολικές βιβλιοθήκες των ακριτικών μας σχολείων, συμβάλλοντας έτσι στην πνευματική ανάπτυξη της νέας γενιάς και στην ενίσχυση της φιλαναγνωσίας.
Η διανομή του υλικού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 στο Δημαρχείο, παρουσία Διευθυντών και δασκάλων των δημοτικών σχολείων, καθώς και του εκπροσώπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κιλκίς κ. Εμμανουήλ.
Η δημοτική αρχή Κιλκίς χαιρετίζοντας με ιδιαίτερη ικανοποίηση την πρωτοβουλία αυτή της Εκκλησίας, που αποκτά μεγαλύτερη συμβολική αξία καθώς υλοποιείται σήμερα σε μια πολύ κρίσιμη και δύσκολη εποχή για την Ελλάδα και τους Έλληνες, απευθύνει τις θερμότερες ευχαριστίες της στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την ευγενική δωρεά και τη συνεργασία της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.