Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Συλλυπητήριο Επιμελητηρίου για τον θάνατο του Λάκη Τσιουτσιουλίτη

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε το θλιβερό νέο στην κοινωνία του Κιλκίς. Ο Απόστολος Τσιουτσιουλίτης δεν είναι πια ανάμεσά μας.
Ο γνωστός σε όλους μας και αγαπητός απ’ όλους μας Λάκης δεν θα μας ξαναχαρίσει την πληθωρική του παρουσία. Η μεγάλη και γενναιόδωρη καρδιά του έπαψε να χτυπά το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012.
Η κοινωνία του Κιλκίς που τόσο αγαπούσε, θα στερηθεί για πάντα την παρουσία του. Το ίχνος όμως που άφησε ο Λάκης στο πέρασμά του θα παραμείνει ανεξίτηλο.
Ιδιαίτερα ανεξίτηλη θα μείνει η ανάμνηση στον Επιμελητηριακό κόσμο του νομού. Μέλος του Επιμελητηρίου από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην επαγγελματική δράση, γρήγορα μπήκε στα διοικητικά πράγματα του θεσμού που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε ως μέλος της Διοίκησης για πολλά χρόνια.
Για όλους εμάς τους Επιμελητηριακούς θα μείνει αξέχαστη η παρουσία του Απόστολου Τσιουτσιουλίτη από τις καθημερινές δράσεις του στην πόλη και το νομό, μέχρι την πληθωρική και αποτελεσματική παρουσία του στις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου εκτός νομού και εκτός Ελλάδος.
Φίλε αγαπημένε, και πιστέ συνοδοιπόρε στον κοινό αγώνα, θα σε θυμόμαστε για πάντα.
Ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου εκ μέρους όλων των συναδέλφων εκφράζω τη βαθειά μου θλίψη και στην οικογένεια του αγαπημένου φίλου Λάκη, στον γιού του Γιώργο, στη σύζυγο του, στη μητέρα του, και στα αδέλφια του.
Ελαφρύ το χώμα

Παύλος Σ. Τονικίδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.