Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Επίσκεψη Γεωργαντά στις φυλακές Διαβατών

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς ως μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Σωφρονιστικού Συστήματος επισκέφθηκε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου μαζί με τη Βουλευτή Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη τις δικαστικές φυλακές Διαβατών.
Ο κ. Γεωργαντάς συναντήθηκε με τον διευθυντή και τον αρχιφύλακα των φυλακών, με σωφρονιστικούς υπαλλήλους όπως και με πολλούς κρατούμενους με τους οποίους συζήτησε τα ειδικότερα θέματα που άπτονται με τις συνθήκες κράτησης για την προαγωγή του σωφρονιστικού ρόλου των φυλακών. Περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος και επισκέφθηκε επίσης και το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας που λειτουργεί εντός των φυλακών.
Οι δυο βουλευτές υπό την ιδιότητά τους ως μελών της επιτροπής θα συντάξουν σχετική έκθεση με τα συμπεράσματα από την επίσκεψή τους στις Φυλακές Διαβατών ώστε να αξιολογηθούν και αξιοποιηθούν από την Επιτροπή Παρακολούθησης του Σωφρονιστικού Συστήματος ενόψει της κατάρτισης και εισαγωγής προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής του νέου Σωφρονιστικού Κώδικα.

2 σχόλια:

  1. a re gorganta kolofarde anti na pas fylaki piges sti voyli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε γιωργαντα καταντησατε γραφικοςκ συγχρονως κουραστικος.πολυ που τον ενδιαφερει τον κιλκισιωτη που δεν εχει να βαλει πετρελαιο αν επισκεφθηκατε τις φυλακες. ελεος πια. αμαν ειπαμε να απαλλαγουμε απο τον πασαλιδη..αληθεια ενα δελτιο τυπου για το ποτε πατε για κατουρημα δε θα βγαλετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.