Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα η συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Αιτία, ο αδόκητος θάνατος του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Απόστολου Τσιουτσιουλίτη. 
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τήρηση ενός λεπτού σιγής, ειδική αναφορά στον εκλιπόντα από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Παύλου Τονικίδη με ανάγνωση μηνύματος. Ακολούθησε αναφορά στον εκλιπόντα από το μέλος κ. Γεωργία Κολεσιώτου. Στο Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώθηκε ότι μια επόμενη εκδήλωση του Επιμελητηρίου θα είναι αφιερωμένη στον Απόστολο Τσιουτσιουλίτη. Τη θέση του εκλιπόντος στο Διοικητικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο κ. Ν.Γελπασίδης από το συνδυασμό «Επιχειρηματική Ενότητα».
Ακολούθησε ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου από τον πρόεδρο για τις πρόσφατες και επόμενες δράσεις του Επιμελητηρίου.
Έγινε αναφορά στην αντίδραση του φορέα που εκφράσθηκε για την αναστολή λειτουργίας τόσο του υποκαταστήματος ΙΚΑ/ΕΤΕΑΜ Αξιούπολης όσο και του Ειρηνοδικείου Γουμένισσας.
Με πρόσφατη ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Κιλκίς έκανε γνωστή την έντονη αντίθεσή του στην πρόταση του ΣΕΒ για υπαγωγή του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ) στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου.
Ακολούθως ενημερώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο ότι το Επιμελητήριο έχει προβεί στην ενοικίαση των δύο κενών καταστημάτων επί της οδού Τσιρογιάννη τα οποία εφάπτονται του κτιρίου του Επιμελητηρίου. Σε πρώτη φάση το Επιμελητήριο θα προβεί σε μερική ανακαίνιση των δύο καταστημάτων.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου εισηγήθηκε δέσμη προτάσεων που αφορούσαν τη βελτίωση του νέου Αναπτυξιακού Νόμου. Για το ίδιο θέμα κατέθεσαν προτάσεις και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Κ. Σιωνίδης και Σωτ. Τσέτος.
Να σημειωθεί ότι η επόμενη δράση του Επιμελητηρίου θα είναι η συμμετοχή στο φεστιβάλ διατροφικών προϊόντων στα Χανιά το τριήμερο 19-21 Οκτωβρίου με τίτλο «Κερνάμε Ελλάδα».

1 σχόλιο:

  1. Κερνάμε Ελλάδα γερνάμε Ελλάδα.Αυτό το επιμελητήριο μας όλο μας εκπλήσει αυτή η αγορά μας είναι όλα τα λευτά,πόσα μαγαζιά έχουν μείνει ακόμα ανοιχτά άραγε,ε κι αυτά δε θ'αργήσουν να βάλουν λουκέτο με την αναπτυξιακή πολιτική τις μεγάλης ελληνικής κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.