Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Στουρνάρας: "Προσπαθούμε να συμβιβαστούμε"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται. Υπάρχουν αποκλίσεις, δεν έχουν κλείσει ακόμα. Θα συνεχίσουμε και την επόμενη εβδομάδα. Απλώς, ευελπιστούμε στο Eurogroup να έχουμε μια θετική παρουσίαση από την τρόικα, δηλαδή από τους προϊσταμένους, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα."
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα σας το θέσω ευθέως. Η τρόικα ζητά πιο «ζεστό» χρήμα από περικοπές, ας πούμε, επιδομάτων, συντάξεων, μισθών;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Προσπαθούμε να συμβιβαστούμε. Προσπαθούμε να βρούμε ένα συμβιβασμό που να συμφέρει την Ελληνική οικονομία και τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δέχονται κάποια πράγματα οι τροϊκανοί ή θα πάμε σε μια πολιτική λύση, πολιτικού χαρακτήρα και όχι οικονομοτεχνικού;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Δεν υπάρχουν πολιτικές λύσεις, διαπραγματεύσεις με την τρόικα υπάρχουν. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.