Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η Έλενα Αρτζανίδου στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς και το Βιβλιοπωλείο Επιλογές σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Έλενας Αρτζανίδου, «Γκασταρμπάιτερ, η οδυνηρή φυγή». Το βιβλίο παρουσιάζουν ο Δημήτρης Γουλής, Εκπαιδευτικός, ο Όμηρος Ταχματζίδης, Δημοσιογράφος και η συγγραφέας. Τη συζήτηση συντονίζει ο Κώστας Ραμπίδης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς. Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 στις 07:30 το απόγευμα, στο χώρο της Βιβλιοθήκης.
Τηλέφωνο Βιβλιοθήκης: 2341076338 (Πληροφορίες: Ιορδάνης Ανθυμίδης), Εmail: vivlkilk@sch.gr, Ιστοσελίδα: www.infolibraries.gr/kilkis Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Η Έλενα Αρτζανίδου γεννήθηκε στη Δ. Γερμανία. Τα χρόνια του παιχνιδιού και της ανεμελιάς τα έζησε στο Μαυρονέρι του νομού Κιλκίς και αργότερα στη Θεσσαλονίκη, όπου το 1981 τελείωσε το Λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας καθώς και του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. Σήμερα ζει και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή χρονογραφημάτων αλλά και άρθρων που αφορούν τον πολιτισμό για την εφημερίδα Θεσσαλονίκη-Μακεδονία. Από το 1996 ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Τα βιβλία της "Ένα ζευγάρι κόκκινα αθλητικά παπούτσια" και "Κόκκινα χρυσά παπούτσια" διασκευάστηκαν από το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης και παρουσιάστηκαν στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης το 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.