Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Συλλογή ρουχισμού από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. στο Κιλκίς

"Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, στις οποίες η Ελλάδα δίνει μάχη επιβίωσης, είναι αναγκαίο όλοι οι Έλληνες να σταθούμε πλάι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση. Κανείς, σήμερα, δε μπορεί να αγνοήσει την δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα. Ενεργοποιώντας, όμως καθένας την ατομική του συνείδηση μπορούμε να μετατρέψουμε την κοινωνική αλληλεγγύη σε δύναμη στήριξης όσων συμπολιτών μας περνάνε δύσκολα. 
Για το λόγο αυτό, ξεκινάμε με τη Νέα Δημοκρατία την κοινωνική πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ». Ένα σύνολο δράσεων αλληλεγγύης, τις οποίες αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε με συνέπεια το επόμενο διάστημα, αποδεικνύοντας στην πράξη πως οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε βασισμένοι στις δικές μας δυνάμεις. Σε καμία περίπτωση λοιπόν η κίνηση μας δεν αποτελεί το αντιστάθμισμα των κυβερνητικών επιλογών. Μπορεί καθένας να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τις αναγκαία εφαρμοζόμενες πολιτικές και τους φορείς που υλοποιούν την προσπάθεια αυτή, ωστόσο ουδείς πλέον μπορεί να αμφισβητήσει πως μέσα από την κοινωνική αλληλεγγύη θα αντλήσουμε δύναμη για να τα καταφέρουμε.
Πρώτος στόχος μας είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ειδών ρουχισμού, προκειμένου να τα παραδώσουμε προς διάθεση στην Εκκλησία της Ελλάδος και την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος. Η Δράση Συλλογής Ρουχισμού θα πραγματοποιηθεί σε όλη τη χώρα έως και τις 30 Οκτωβρίου με συνεργασία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. μαζί με τις κατά τόπους ΝΟ.Δ.Ε. και την φοιτητική παράταξη της Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ.
Στο Κιλκίς, η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. μαζί με την ΝΟ.Δ.Ε. θα πραγματοποιήσουν καμπάνια ενημέρωσης για τη δράση της συλλογής ρουχισμού, η οποία θα κορυφωθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012. Τη μέρα αυτή θα βρίσκονται μέλη των οργανώσεων στο πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου από τις 12.00 το πρωί και θα περιμένουν όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια μας, να τοποθετήσουν τα ρούχα στις ειδικές κούτες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.