Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Δωρεά Κυτίων Πρώτων Βοηθειών σε σχολεία του Λεκανοπεδίου Μουριών

Η Βάση Ετοιμότητας Κιλκίς του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. (Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού) στα πλαίσια προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο προχώρησε στην δωρεά ειδικών Κυτίων Πρώτων Βοηθειών ειδικά σχεδιασμένα και εφοδιασμένα για σχολεία. 
Αρωγός στην κίνηση αυτή ήταν ο ιδιοκτήτης του Cafe-Bar Prestige κ. Αλέκος Παπαδόπουλος τον οποίο και ευχαριστούμε δημόσια.
Τα σχολεία όπου δόθηκαν τα κυτία πρώτων βοηθειών είναι:
- Δημοτικό Σχολείο Στ. Μουριών
- Δημοτικό Σχολείο Μυριοφύτου
- Γυμνάσιο / Λύκειο Στ. Μουριών
Ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού είναι μια Εθελοντική Μη Κυβερνητική Ομάδα, ενταγμένη στα μητρώα της Πολιτικής Προστασίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Σκοπός του ομίλου είναι η διαφύλαξη του Φυσικού πλούτου μας, η Αντιμετώπιση Φυσικών και Μαζικών Καταστροφών και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Έχοντας αναπτύξει ένα ικανό δίκτυο με δυο "Βάσεις Ετοιμότητας", στο Στ. Μουριών - Κιλκίς και στη Κασσάνδρεια - Χαλκιδικής, καλύπτουμε όλη την Κεντρική Μακεδονία προσφέροντας εθελοντικά της υπηρεσίας μας στους τομείς Πυρασφάλειας/Δασοπυρόσβεσης, Έρευνας και Διάσωσης (βουνό και θάλασσα), Πρώτες Βοήθειες.
Τα μέλη μας εκπαιδεύονται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και συμμετέχουν σε ασκήσεις σε όλη την Ελλάδα.
Σε αυτόν τον αγώνα κανείς δεν περισσεύει.
Αν σου αρέσει η δράση και η προσφορά γίνε και εσύ εθελοντής του Ο.Φ.Κ.Α.Θ., για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με ένα από τα μέλη μας η στείλε e-mail στο ofkathermaikou@yahoo.gr.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.