Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Βαξεβάνης: Είμαι σε φιλικό σπίτι περικυκλωμένος από αστυνομικούς-Την Δευτέρα πάω στην εισαγγελία [βίντεο]



Ο καταζητούμενος Κώστας Βαξεβάνης μέσα από ένα φιλικό σπίτι στο οποίο βρίσκεται από χθες μιλάει για την δημοσιοποίηση την περιβόητη λίστας Λαγκάρντ αλλά και την προσπάθεια, όπως λέει φίμωσης του δημοσιογραφικού λόγου και της αλήθειας.

Ο Κώστας Βαξεβάνης που δημοσιοποίησε χθες τη φερόμενη ως λίστα Λαγκάρντ υποστηρίζει ότι το σπίτι του και όλα τα μέρη στα οποία συχνάζει είναι περικυκλωμένα από αστυνομικούς και δηλώνει ότι την Δευτέρα το πρωί θα παρουσιαστεί στην εισαγγελία ζητώντας εξηγήσεις.
Ο δημοσιογράφος επιτίθεται στην κυβέρνηση και στις διωκτικές αρχές και κατηγορεί τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για παράβαση καθήκοντος και όπως λέει χαρακτηριστικά «το «cd με τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ με τους φοροκλέφτες το είχαν μετατρέψει σε cd που πωλούν οι μικροπωλητές στα φανάρια».

http://www.iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. αυτά συμβαίνουν μόνο σε μπανανίες
    να συλλαμβάνεται κάποιος που έχει το θάρρος να ξεσκεπάσει τη βρωμιά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.