Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Πάνω από 7 εκατομμύρια οχήματα σε όλο τον κόσμο ανακαλεί η Toyota

Στην ανάκληση 7,43 εκατομμυρίων οχημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων τα μοντέλα Corolla και Camry, προχωρά η Toyota εξαιτίας πιθανού προβλήματος στον αυτόματο μηχανισμό των ηλεκτρικών παραθύρων.
«Ο κεντρικός διακόπτης για το αυτόματο παράθυρο από την πλευρά του οδηγού μπορεί να δώσει την αίσθηση ότι κολλάει στη διάρκεια της λειτουργίας του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αμερικανική μονάδα της Toyota.
«Αν χρησιμοποιηθούν λιπαντικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο πάνω στον διακόπτη προκειμένου να μην υπάρχει αυτή η αίσθηση ότι κολλάει, τότε υπάρχει κίνδυνος να λιώσει ή, υπό κάποιες συνθήκες, να πάρει φωτιά» προειδοποιεί η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.
Στις ΗΠΑ, οι ανακλήσεις αφορούν 2,47 εκατομμύρια οχήματα, ενώ στην Ευρώπη και την Κίνα 2,8 εκατομμύρια. Τα υπόλοιπα θα ανακληθούν στην Ιαπωνία, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή.
Στη Γαλλία, ο συνολικός αριθμός των οχημάτων που ενδεχομένως να ανακληθούν είναι 126.000 και πρόκειται για τα μοντέλα Yaris, Auris και RAV4, τα οποία κατασκευάστηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2006 ως τον Δεκέμβριο του 2008.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.