Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Πανηγυρική επέτειος της «Διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου τον Σεπτέμβριο του 1918» στον Δήμο Παιονίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30/09/2012 η 94η πανηγυρική επέτειος της «Διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου τον Σεπτέμβριο του 1918», στο Διασυμμαχικό Μνημείο του Πολυκάστρου.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Πολυκάστρου, Αξιουπόλεως και Γεφύρης κ.κ. Δημήτριος, έγινε η επετειακή ομιλία από εκπρόσωπο της ενώσεως συμμάχων πολεμιστών. Επίσης απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και προσκλητήριο πεσόντων. Η εκδήλωση έκλεισε με τους εθνικούς ύμνους των συμμαχικών χωρών.
Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν, εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθανάσιος Καρούτσος, ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο Διοικητής Β.Σ.Σ. Αντιστράτηγος Τόπης Κωνσταντίνος, εκπρόσωπος του Γ.Ε.Α., Γ.Ε.Ν., ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Μαραπίδης Παρασκευάς, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, αντιπροσωπεία εφέδρων Αξιωματικών, απόγονοι Μακεδονομάχων και αντιπροσωπεία σχολείων του Πολυκάστρου.
Τη Σερβία εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Νέγκοβαν Στάγκοβιτς, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εργασίας της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Πίτερ Ντόκιτς, από τον Πρέσβη και τον στρατιωτικό ακόλουθο. Η Γαλλία εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Πρόξενο κ. Κριστώφ Λε Ριγκολέρτ συνοδευόμενος από τον στρατιωτικό ακόλουθο. Η Ιταλία εκπροσωπήθηκε από τον στρατιωτικό ακόλουθο και η Ρωσία εκπροσωπήθηκε από τον Υποπρόξενο κ. Μπόρις Μεστάνοβ. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.