Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Τους συνέλαβαν με 171.400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής πέτυχαν τη σύλληψη τριών ημεδαπών 47, 39 και 17, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του τελωνειακού κώδικα, ενώ αναζητείται ένας ακόμα 37χρονος ημεδαπός. 
Αρχικά, την Παρασκευή (05.10.2012) το μεσημέρι, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο 47χρονος στην Ιερισσό Χαλκιδικής, στην οικία του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (274) γραμμαρίων. Στη συνέχεια ο προαναφερόμενος οδήγησε τους αστυνομικούς σε εγκαταλελειμμένο εργαστήριο ξυλουργίας όπου τους παρέδωσε συνολικά (2.119) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιριών, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.
Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ο 47χρονος προμηθεύτηκε την προαναφερόμενη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τα πακέτα τσιγάρων από 39χρονο ημεδαπό. Οργανώθηκε επιχείρηση και ο 39χρονος μαζί με τον 17χρονο εντοπίστηκαν την (06.10.2012) στο Πόρτο Κουφό Χαλκιδικής και συνελήφθησαν.
Σε αστυνομική έρευνα της οικίας του 39χρονου καθώς και στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· (9) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 71,7 γραμμαρίων,
· (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης,
· (2) ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής και
· η άδεια κυκλοφορία μίας δίκυκλης μοτοσικλέτας για την οποία έχει δηλωθεί κλοπή την 20.08.2007 στην Αθήνα.
Στη συνέχεια, σε αστυνομική έρευνα σε βιοτεχνία – αποθήκη στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης, η οποία φέρεται να είναι ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού ο οποίος αναζητείται, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· (169.331) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιριών, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι και
· Ένας τροχός φορτηγού οχήματος, το ελαστικό μέρος του οποίου ήταν κομμένο με αιχμηρό αντικείμενο και στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν τρίμματα και υπολείμματα απροσδιόριστης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.
Τα κατασχεθέντα πακέτα τσιγάρων απεστάλλησαν στα κατά τόπον αρμόδια Τελωνεία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.