Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Δύσκολο το έργο του Γ.Α.Σ. Κιλκίς το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δύσκολο έργο θα έχει η ομάδα χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κ. αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αερωπό Έδεσσας το Σάββατο 13 Οκτωβρίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στη σκέψη όλων δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο η νίκη και η κατάκτηση των δύο πολύτιμων βαθμών. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς, ενώ διάχυτη είναι η αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα. Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου ο Γ.Α.Σ.Κ. θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα τον Πανελλήνιο στον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής. Οι κιλκισιώτες είναι το φαβορί της αναμέτρησης μιας και ο άλλοτε κρατεός Πανελλήνιος παρουσιάζεται ιδιαίτερα εξασθενημένος τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.