Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

12η Συνάντηση Ενώσεων Καταναλωτών Β. Ελλάδος στα Πορόια Σερρών

Το Σάββατο 13 Οκτώβρη 2012 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 12η Συνάντηση Ενώσεων Καταναλωτών Βορείου Ελλάδας. Εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων από τις ενώσεις καταναλωτών του Έβρου, της Ροδόπης, της Καβάλας, των Σερρών, του Κιλκίς, της Θεσσαλονίκης και της Φλώρινας συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο των Άνω Ποροϊων και συζήτησαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Στη συνάντηση Ενώσεων Καταναλωτών Βορείου Ελλάδας αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων κοινές ενέργειες σε θέματα, όπως:
· η τιμή του πετρελαίου στη Βόρεια Ελλάδα,
· η σήμανση των προϊόντων – υπηρεσιών ως ελληνικών με τρόπο σαφή και εύκολα αναγνωρίσιμο από τον απλό καταναλωτή,
· η βελτίωση του παρατηρητηρίου τιμών,
· τα προϊόντα περασμένης διατηρησιμότητας (ληγμένα),
· η κοινή αντιμετώπιση στα μέτρα ακρίβειας και στους ειδικούς φόρους κατανάλωσης
· σχέδιο ψηφίσματος για την εξόρυξη χρυσού σε περιοχή της Ροδόπης και Κιλκίς
· προτάσεις για τροποποίηση του Ν. 3869/2010
Η θεσμοθετημένη πλέον συνάντηση γίνεται κάθε τέσσερις μήνες περίπου στην έδρα μιας από τις συμμετέχουσες ενώσεις. Η ανταλλαγή απόψεων και οι κοινές αποφάσεις σε κρίσιμα καταναλωτικά ζητήματα από εκπροσώπους διαφορετικών ενώσεων προωθούν και βελτιώνουν τους στόχους του καταναλωτικού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.