Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

11 χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας www.arispanteleimona.gr

Ολοκληρώνοντας έντεκα χρόνια λειτουργίας της επίσημης ιστοσελίδας του (www.arispanteleimona.gr) ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα εκφράζει την ικανοποίησή του για τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών του και ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν οι χιλιάδες αναγνώστες του. Στα έντεκα αυτά χρόνια λειτουργίας της δέχτηκε πάνω από 23.000 επισκέπτες από Ελλάδα αλλά και από 45 ακόμη χώρες αναγνωρισμένες από το επίθεμά τους. Συνεχίζουμε την προσπάθεια περισυλλογής και ανάδειξης της ιστορίας της ομάδας μέσα από διάφορα ευρήματα αλλά και προσωπικές μαρτυρίες ενώ συγχρόνως ενημερώνουμε πληροφορώντας όλους για τα δρώμενα του συλλόγου καθώς και για τα αγωνιστικά αποτελέσματά του. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.