Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς: "Kάλλιο αργά παρά ποτέ!"

Για το θέμα των ενισχύσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδος Έβρου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.
"Συναδέλϕισσες – Συνάδελφοι,
είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε επιτέλους και μία θετική εξέλιξη! Με διαταγή το Α.Ε.Α. (υπ' αριθμ. 72334/12/1159902), αποφάσισε να αποστείλει επιπρόσθετη οικονομική χορήγηση στους αποσπασμένους έως 2 Οκτωβρίου συναδέλφους στον Έβρο! Με την ανωτέρω διαταγή το Α.Ε.Α. ζητάει στοιχεία όσων πήραν άδεια και πόσες ημέρες προκειμένου να υπολογιστεί το ποσό της επιπρόσθετης χορήγησης στους αποσπασμένους.
Με προγενέστερο έγγραφό μας, γνωρίζαμε προς όλους τους αρμοδίους φορείς, ότι η οικονομική ενίσχυση των αποσπασμένων συναδέλφων λόγω των ιδιαιτεροτήτων αυτής της πρωτοφανούς μετακίνησης, ήταν επιτακτική ανάγκη!
Τελικά οι συνεχείς πιέσεις της Π.Ο.ΑΣ.Υ., και οι μεγάλες προσπάθειες όλων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων, στέϕθηκαν με επιτυχία, κάτι που εξαρχής για όλους μας ήταν αυτονόητο και δεδομένο, για αυτό δεν σταματήσαμε έως σήμερα να αναδεικνύουμε την τραγική οικονομική κατάσταση των αποσπασμένων στον Έβρο συναδέλφων.
Ο ακατάπαυστος συνδικαλιστικός αγώνας για την επιβίωση μας αρχίζει να δικαιώνεται, η προσπάθεια όμως συνεχίζεται....
Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11:00', στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Α.Δ. Κιλκίς, όπου θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο, με προσκεκλημένους τοπικούς παράγοντες, κ.κ. Βουλευτές, εκπροσώπους των κομμάτων, των συνδικαλιστικών οργανώσεων και των άλλων κλάδων εργαζομένων..
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.