Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

H εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» στα Βασιλικά του νομού Θεσσαλονίκης

Η εκπομπή "Στον τόπο που γεννήθηκα..." συνεχίζει τα «ταξίδια» της. Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα με τα Βασιλικά του νομού Θεσσαλονίκης.  Όπως πάντα στις 12 το μεσημέρι και σε επανάληψη κάθε Τετάρτη στις 17:00 από την τηλεόραση της 4Ε. Μέσω ΟΤΕ TV (και conn-x) αλλά και HELLAS SAT σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε δορυφορικά και μέσω ιντερνετ σε όλες τις ηπείρους, όπου και να χτυπά καρδιά Έλληνα!
Αγαπάμε τα χωριά μας και συνεχίζουμε να τα αναδεικνύουμε κάθε Κυριακή.
Δείτε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στην πρώτη εκπομπή για τη νέα σεζόν τα Βασιλικά , έναν τόπο ευλογημένο, με πλούσια παράδοση που θα σας «καθηλώσει» μπροστά στις τηλεοπτικές σας οθόνες!
Ελάτε να γνωρίσουμε τα Βασιλικά. . Η εκπομπή "Στον τόπο που γεννήθηκα..." κάνει μια στάση σε αυτόν τον πανέμορφο και ιστορικό τόπο και καταγράφει εικόνες αλλά και παραστάσεις μοναδικές!
Γνωρίζουμε την πλούσια ιστορία του τόπου. Μπαίνουμε σε έναν πολύ παλιό κινηματογράφο που μας ταξιδεύει σε δεκαετίες αλλοτινές. Συναντούμε έναν τσαγκάρη 80 χρόνια στο επάγγελμα!
Μοναδική η μαγειρική μας. Κατσικάκι σε φούρνο πέτρινο "χτισμένο" ...."Βουλωτό" το λένε οι κάτοικοι εδώ! Οι παλιοί κάτοικοι θυμούνται ιστορίες μοναδικές ενώ ο πολιτιστικός σύλλογος μας παρουσιάζει τις πλούσιες δραστηριότητές του.
Τα χορευτικά "κλέβουν " την παράσταση όπως και το συγκρότημα "ιχνηλάτες της Παράδοσης "....
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 12:00 ΜΟΝΟ από την 4Ε. Πρεμιέρα για τα χωριά μας!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.