Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Προσπάθησαν να κλέψουν αλλά δεν τους έκατσε

Συνελήφθησαν χθες (01.09.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, δύο ημεδαποί 22 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, αντίσταση και απείθεια.
Ειδικότερα, στη Βέροια, οι αστυνομικοί που διενεργούσαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό υπόπτων ατόμων που προσπαθούν να διαρρήξουν οικία, εντόπισαν και ύστερα από πεζή καταδίωξη συνέλαβαν τους δύο προαναφερόμενους ημεδαπούς, οι οποίοι αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους.
Ακολούθως, αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσπαθώντας να ακινητοποιήσει έναν 23χρονο ημεδαπό που είναι συνεργός των συλληφθέντων και είχε επιβιβαστεί σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, στάθμευσε την υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα έμπροσθεν αυτού και στην προσπάθεια του ο 23χρονος να διαφύγει της σύλληψης, προσέκρουσε στην μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του αστυνομικού και τις υλικές ζημιές στην υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα.
Ο 23χρονος δε συνελήφθη και αναζητείται εντός ορίων του αυτοφώρου.
Κατασχέθηκαν ένα προστατευτικό ρόδας και ένα κινητό τηλέφωνο.
Προανάκριση διενεργήθηκε από Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.