Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Στους Βαλκανικούς αγώνες Βετεράνων μετέχει ο Κώστας Χαμουρούδης

Στους Βαλκανικούς αγώνες Βετεράνων αθλητών κλασσικού αθλητισμού που διεξάγονται από 21 ως 23 Σεπτεμβρίου στην Σμύρνη της Τουρκίας μετέχει με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας ο βετεράνος Παγκόσμιος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης.
Ο Κώστας που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τη συμμετοχή του σε αγώνες στην Αλεξανδρούπολη όπου σημείωσε 45,68 μ στον ακοντισμό και 5,08 μ στο άλμα σε μήκος, έδειξε ότι παρα τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησαν , βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και στοχεύει ιδιαίτερα στο “καλό” του αγώνισμα τον ακοντισμό σε ακόμη μια μεγάλη διεθνή διάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.