Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Σάρωσε το "Ράντσο" Κιλκίς στους ιππικούς αγώνες στις Μηλιές Βόλου

Σάρωσαν για ακόμη μια φορά οι αθλητές του ιππικού ομίλου Ράντσο Κιλκίς στους 4ο αγώνες ιππικής αντοχής που πραγματοποιήθηκαν στης Μηλιές του Βόλου. Οι ομάδα του Κιλκίς συμπεριλαμβανόταν από εννιά αθλητές: Πατσιούρα Σωτήριο – Μητώνα Δημήτριο – Κουκουλεκίδη Δημήτριο – Μητώνα Γιαννούλα – Neli Amarildo – Λάππα Νικόλαο – Μητώνα Ειρήνη – Σχοινά Βικτωρία και Μυλωνά Κωνσταντίνο. Παρά της δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της βροχής κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά τα άλογα και τον χρόνο τους κατακτώντας τις παρακάτω θέσεις.
Στην κατηγορία των 30 χ.λ.μ ο Κουκουλεκίδης Δημήτριος με τον ίππο rasputjn κατέλαβε την 2η θέση, ο Λάππας Νικόλαος με τον ίππο Aly guasimo την 4η θέση, ο Πατσιούρας Σωτήριος με τον ίππο sheikh την 5η θέση και ο Μυλωνάς Κωνσταντίνος με τον ίππο ippos την 6η θέση.
Στην κατηγορία των 60 χ.λ.μ. την 1η θέση κατέλαβε ο Πατσιούρας Σωτήριος με τον ίππο KOHEILAN XIII-16 SALAMON P.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ράντσου Κιλκίς συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους καθώς και τον διοργανωτή όμιλο Ι.ΦΟ.Μ. που παρά της αντίξοες καιρικές συνθήκες κατάφεραν να φέρουν εις πέρας με επιτυχία και αυτήν τους την διοργάνωση.
Υ.Γ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ράντσου Κιλκίς απονέμει έπαινο στον αθλητή Neli Amarildo, ο οποίος αγνοώντας την έκβαση του αγώνα και της διάκρισής του, έδειξε αθλητικό πνεύμα συνεργασίας βοηθώντας τους συναθλητές του.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.