Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσκεψη Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης στο Δήμο Παιονίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δήμο Παιονίας το πρωί της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός κ. Θόδωρος Καράογλου.
Ο Δήμαρχος Παιονίας, κ. Αθανάσιος Λαπόρδας αφού καλωσόρισε τον Υπουργό στο Δημαρχιακό Μέγαρο, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα επανασύστασης του Υπουργείου καθώς όπως είπε μπορεί να διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της προβολής της Μακεδονίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Παιονίας. Ο κ.Λαπόρδας παρέδωσε υπόμνημα με τρέχοντα ζητήματα του Δήμου και ζήτησε από τον κ. Καράογλου να βοηθήσει στην επίλυσή τους.
Από την πλευρά του, ο Υπουργός, ευχαρίστησε για την υποδοχή και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός της Παιονίας στα κρίσιμα και καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Επίσης, τόνισε ότι ο Δήμος Παιονίας πρέπει να αποτελέσει τη βιτρίνα στα βόρεια σύνορα της χώρας προς τα Βαλκάνια και την Ευρώπη λόγω της ακριτικής τοποθεσίας του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.