Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου και ο προπονητής της Κυριάκος Μηνάς στους αγώνες για μικρά παιδιά του ΓΑΣΚ

H πρωταθλήτρια του Επτάθλου Σοφία Υφαντίδου και ο προπονητής της Κυριάκος Μηνάς, θα βρίσκονται το Σάββατο στο στάδιο του Κιλκίς για να παραβρεθούν στους αγώνες στίβου για μαθητές δημοτικών σχολείων που διοργανώνει ο ΓΑΣ Κιλκίς με την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Η Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια που εκπροσώπησε τη χώρα μας στις δύο συνεχόμενες παγκοσμίου επιπέδου διοργανώσεις (Παγκόσμιο πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς αγώνες) και θεωρείται μία από τις καλύτερες επταθλήτριες στον κόσμο, πετυχαίνοντας μάλιστα Ολυμπιακό ρεκόρ στον ακοντισμό του επτάθλου στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου, θα βρεθεί κοντά στους μικρούς αθλητές για να τους ενθαρρύνει στην προσπάθειά τους και να τους μιλήσει για τις αξίες του αθλητισμού.
Μαζί της θα βρίσκεται και ο μέντορας και προπονητής της Κυριάκος Μηνάς, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές στίβου αλλά και ο τεχνικός Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας του στίβου Χρήστος Χρυσοστομίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.