Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστολή Γκουντενούδη προς τον πρόεδρο της ΔΕΠΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης απέστειλε προς τον πρόεδρο της ΔΕΠΑ κ. Χάρη Σαχίνη, επιστολή σχετικά με την καθυστέρηση της σύνδεσης με το δίκτυο του φυσικού αερίου.
“Κύριε Πρόεδρε,
Με την από 27 Οκτωβρίου 2011 επιστολή είχαμε ζητήσει να συμπεριληφθεί ο νομός μας στους άμεσους σχεδιασμούς της ΔΕΠΑ για σύνδεση με το δίκτυο του Φυσικού Αερίου.


Η απάντηση της Επιχείρησης ήταν άμεση και ενθαρρυντική για το αίτημά μας. Με την από 10 Νοεμβρίου 2011 επιστολή σας μας πληροφορήσατε ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ίδρυση της ΕΠΑ Κ. Μακεδονίας. Ως καταληκτική περίοδος είχε ορισθεί ο προσεχής Οκτώβριος.
Για το ζήτημα αυτό είχε πραγματοποιηθεί και ειδική σύσκεψη στις 18 Οκτωβρίου 2011 στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με τη συμμετοχή στελεχών της ΔΕΠΑ.
Μέχρι στιγμής ο διαγωνισμός για την ίδρυση της ΕΠΑ Κ. Μακεδονίας δεν έχει ολοκληρωθεί. Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι η εξακολούθηση της εκκρεμότητας που αφορά τη σύνδεση του νομού με το Φυσικό Αέριο. Αυτή η εκκρεμότητα επιτείνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα με την καύσιμη ύλη για τους κατοίκους του νομού, ιδιαίτερα σήμερα με την εκτόξευση της τιμής του πετρελαίου σε απαγορευτικό ύψος για τον μέσο καταναλωτή.
Για τους λόγους αυτούς επανερχόμαστε στο μείζον αυτό θέμα και παρακαλούμε για την έγκυρη ενημέρωση.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.