Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Σεμινάριο επιλογής διαιτητών από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς

Το τριήμερο 14/09/2012 έως 16/09/2012 ο σύνδεσμος μας είχε την τιμή να αναλάβει την διοργάνωση των προσταζ, όπου αξιολογήθηκαν διαιτητές από όλους τους συνδέσμους της Ελλάδος στις εθνικές κατηγορίες. Ο σύνδεσμος την παρασκευή 14/09/2012 παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των συμμετεχόντων στις εξετάσεις διαιτητών , των στελεχών της Ο.Δ.Κ.Ε. παρουσία του βουλευτή Κιλκίς ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ Γεωργίου , του Δήμαρχου Παιανίας ΛΑΠΟΡΔΑ Αθανάσιου , του πρόεδρου του επιμελητηρίου ΤΟΝΙΚΙΔΗ Παύλου και του αντιπρόεδρου της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κώστα και του πρώην Δήμαρχου Κιλκίς ΤΕΡΖΙΔΗ Δημήτριου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο σύνδεσμος μας τίμησε για την προσφορά τους στο χώρο της διαιτησίας και στο σύνδεσμο μας τα μέλη του ΓΚΑΝΤΙΔΗ Χρήστο , ΔΕΠΟΥΔΗ Παναγιώτη , ΚΑΛΑΒΑΖΗ Κύρο , καθώς και την διοίκηση της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. στο πρόσωπο του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κώστα.Τα έπαθλα απένειμαν ο δήμαρχος Παιανίας ΛΑΠΟΡΔΑΣ Αθανάσιος , ο πρόεδρος της Ο.Δ.Κ.Ε. ΚΑΦΦΕΣ Ηλίας , ο αντιπρόεδρος της Ο.Δ.Κ.Ε. ΤΣΑΚΑΜΙΛΗΣ Ανδρέας και ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.ΚΙΛΚΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Πλούταρχος.
Επίσης την 16/09/2012 στην πόλη μας διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες για νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας διαιτητών καλαθοσφαίρισης Ελλάδος.
Τα μέλη του συνδέσμου μας συγχαίρουν το μέλος τους ΛΑΔΑ Κων/νο για την άνοδο του στις εθνικές κατηγορίες και του εύχονται καλή δύναμη και καλούς αγώνες .
Τα μέλη του συνδέσμου μας συγχαίρουν το μέλος τους ΔΕΠΟΥΔΗ Παναγιώτη για την εκλογή του στην εξελεγκτική επιτροπή της Ο.Δ.Κ.Ε.
Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συνδέσμου μας ευχαριστούν τους υπεύθυνους και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου VICTORIA για την φιλοξενία τους και την συνεργασία σε όλο το διάστημα του σεμιναρίου και των συνελεύσεων της Ο.Δ.Κ.Ε.
Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συνδέσμου μας ευχαριστούν την ομαδα του ΑΕΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ και τον προπονητή τους ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο καθώς και την ομάδα των ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ για την συμμετοχή τους στο σεμινάριο επιλογής διαιτητών 2012.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.