Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Στον καθιερωμένο Αγιασμό ο Δήμαρχος Παιονίας

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Παιονίας κ.Αθανάσιος Λαπόρδας παραβρέθηκε στον καθιερωμένο Αγιασμό που έγινε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Πέτρου και στο Λύκειο Ευρωπού χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως, Πολυκάστρου και Γέφυρας κκ Δημήτριο.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος, μεταξύ των άλλων, ευχήθηκε καλή Σχολική Χρονιά, καλή πρόοδο και υγεία σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, και τους διαβεβαίωσε ότι παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος λόγω των περικοπών, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε τα σχολεία να μην μείνουν από πετρέλαιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.