Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ανάκληση κριτσινιών ηλιόσπορου «Τσατσάκης»

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, ύστερα από έλεγχο που διενήργησε στην επιχείρηση «Τσατσάκης Α.Ε.», Ηράκλειο Κρήτης, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος "κριτσίνια ηλιόσπορου", ελληνικής προέλευσης, το οποίο εμφάνισε δυσάρεστη οσμή και γεύση. Η ανωτέρω οργανοληπτική απόκλιση αποδόθηκε στην τάγγιση του ηλιόσπορου, το οποίο αποτελεί συστατικό του προϊόντος.Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «Κριτσίνια Ηλιόσπορου Τσατσάκης», σε συσκευασία των 360 g, με τα εξής στοιχεία :
i) Αριθμός παρτίδας 26042012 και ημ. λήξης 26/12/12
ii) Αριθμός παρτίδας 08052012 και ημ. λήξης 08/01/13
iii) Αριθμός παρτίδας 07062012 και ημ. λήξης 07/02/13
Το εν λόγω προϊόν παρασκευάστηκε, συσκευάστηκε και διακινήθηκε στην εσωτερική αγορά από την επιχείρηση «Τσατσάκης Α.Ε.», Ηράκλειο Κρήτης.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των ανωτέρω παρτίδων του συγκεκριμένου προϊόντος, ενώ συνεχίζονται οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι), προληπτικά να μην το καταναλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.