Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σιαμπάνης: "Τι θα κάνουν Παραστατίδης και Γεωργαντάς στην ψήφιση των νέων μέτρων;"

Με αφορμή τις εξελίξεις για τα νέα μέτρα που επιβάλλονται λόγω Μνημονίου ο Βασίλης Σιαμπάνης, μέλος του Τομέα Μακεδονίας Θράκης του κινήματος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", δήλωσε τα εξής:
"Μετά τις ανέξοδες, αναίμακτες, τυπικές και (σε κάποιες περιπτώσεις) ανούσιες δηλώσεις κι εκδηλώσεις συμπαράστασης υπέρ Υγείας, Παιδείας, Δικαιοσύνης, Σωμάτων ασφαλείας, αγροτών, ανέργων, επιχειρηματιών, εργαζομένων και άλλων κοινωνικών ομάδων.. έρχεται η ώρα της κρίσης...
Έρχεται η ώρα οι κιλκισιώτες βουλευτές να σκεφτούν τον ελληνικό λαό και την ρητή εντολή που έλαβαν. Θα ψηφίσουν οι Κιλκισιώτες βουλευτές, που στηρίζουν την Κυβέρνηση, τα νέα μέτρα που έρχονται;  Θα συνεχίσουν να έρχονται σε αντίθεση με τον λαό του Ν. Κιλκίς που για άλλο σκοπό τους έστειλε στο Κοινοβούλιο κι άλλο σκοπό υπηρετούν;  Θα θυμηθούν τις υποσχέσεις τους για το ΟΧΙ άλλα μέτρα, ΝΑΙ στην επαναδιαπραγμάτευση; (που ούτε αυτή δεν είδαμε)
Αν ψηφίσουν τα νέα επώδυνα μέτρα, όλες οι υποσχέσεις που σκορπάν για ένα καλύτερο αύριο θα αποδειχθούν "λόγια του αέρα".
Θα προτιμήσει ο κος Γεωργαντάς να αρχίσει να κρύβεται τόσο γρήγορα από τους ψηφοφόρους του;
Θα προτιμήσει ο κος Παραστατίδης να συνεχίσει την πολιτική του "ακροβασία" των τελευταίων μηνών;
Ή θα πράξουν πολύ απλά αυτό για το οποίο πήραν εντολή από το λαό; να υπερασπιστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντά τους, προτάσσοντάς τα έναντι οποιουδήποτε άλλου συμφέροντος ή σκοπιμότητας"

7 σχόλια:

  1. ρε τι λέτεεεε!
    σας έδωσαν αυτοί ποτέ την εντύπωση ότι έχουν λίγη τσίπα; ότι μπορεί να πάνε κόντρα στις εντολές που τους δίνουν τα αφεντικά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκτός κι αν καταλάβουν επιτέλους ότι το πραγματικό "αφεντικό" είναι ο λαός
    λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι μου θύμισες τώρα Ανώνυμος 10:16 !! τότε που ο Παραστατίδης παραιτήθηκε τεμέκ από Νομάρχης (την αφορμή δε θυμάμαι)και την άλλη μέρα ξεπαραιτήθηκε. Μαζεύτηκε και "πλήθος πιστών" έξω από τη Νομαρχία να ακούσει το διάγγελμα. Θυμάστε;
    Δεν υπάρχει τσίπα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι επίσης είχε πει ότι δεν θα συμμετείχε ο κ. Παραστατίδης πλέων ως υποψήφιος σε επόμενες εκλογές, σε κάποια ομιλία του και απλός θα είναι εκεί για να βοηθήσει, αλλά μόλις ο Βενιζέλος των πήρε τηλέφωνο έτρεξε σαν παιδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ. Σιαμπάνη δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε για το τι θα κάνουν όταν έρθει η ώρα θα κάνουν το αντίθετο από αυτό που υποσχεθήκαν είναι τόσο απλό ότι κάνουν και η αρχηγοί τους Σαμαράς και Βενιζέλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Σιαμπάνη γερά μην τους μασάς είμαστε μαζί σου χώστα τους μπας και το δει κανένας και βάλει μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλικάρι μου που να καταλάβουν αυτοί με μισθούς 5 και 10 000 ευρώ το μήνα τι τραβάμε εμείς με 500 η 600 ευρώ και της περισσότερες φορές πλέων και κάτω από αυτά και όταν τα πάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.